Cautare

143 de rezultate pentru "televiziuns satelit" (2.78 secunde)
De partea cealalta, Romania - care in perioada regimului Ceausescu detinea chiar si o harta realizata prin satelit asupra posibilelor zacaminte de hidrocarburi din Marea Neagra, precum si o "flota" importanta de platforme marine capabile sa exploateze aceste bogatii subterane valorand cu siguranta zeci de miliarde de dolari - nu a mai continuat aproape deloc explorarile in Marea Neagra si nici nu a transat problema Insulei serpilor.
Totodata, potrivit sursei citate, politistii au descoperit in locuintele suspectilor trei receptoare satelit si 200 de CD-uri cu filme piratate.
In fiecare camera este instalat telefon, televizor cu programe prin satelit, baie si toaleta. Turistii au posibilitatea insa de a inchiria frigider si seif.
Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, Franta a lansat, recent, noul site www.geoportail.fr, cu ajutorul caruia oamenii pot avea acces la imagini detaliate din tara europeana, preluate prin satelit.
Tehnologia actuala permite supravegherea culturilor prin satelit odata cu cartografierea suprafetelor arabile, ceea ce face aproape imposibila orice tentativa de inselaciune.
Treptat, pe insula au aparut un oficiu postal, o filiala a bancii "Aval", un punct de prin ajutor, televiziune prin satelit, retea de telefonie, un turn de telefonie mobila si retea Internet, iar anul trecut a fost inaugurat si un foarte straniu hotel cu doar cinci camere.
In contrast, APIA va primi nu mai putin de 15 masini pe linga cele trei pe care le are deja in dotare, buna parte dintre ele Dacia Logan, dar si jeep-uri si sisteme de ghidare prin satelit, costul unei masini variind intre 13.719 si 14.211 euro, fara TVA.
Oglinzile retrovizoare electrice, in ton cu caroseria, inchiderea centralizata a usilor cu telecomanda, proiectoarele de ceata, radiocasetofonul 4x15W codat, cu afisaj separat si satelit de comanda si servodirectia sunt alte dotari ale lui Clio pe care le include si varianta cu motor diesel.
Utilizand imagini luate din satelit, oficialii Ministerului Agriculturii pot constata cu usurinta daca procentajele terenurilor afectate de seceta corespund sau nu realitatii, a specificat secretarul de stat.
Sistemul presupune existenta la bordul aeronavelor a unei statii de baza la care se conecteaza terminalul mobil, statie care nu permite emisia la puteri mari si care face apoi legatura prin satelit cu retelele terestre de telefonie mobila.
Guvernele mentionate nu au reactionat, asa ca, de mai bine de 25 de ani, americanul vinde terenuri pe Luna, Marte, pe Venus sau pe Io - satelit al lui Jupiter.
controlul stabilitatii, opt airbag-uri, scaune încalzite, faruri adaptive, sistem de nagivatie, radio prin satelit si multe altele. Din exterior, masina nu arata deloc a Hyundai.
Romania trebuie sa puna in functiune, pana in 2010, un sistem computerizat pentru monitorizarea tranzactiilor cu bunuri accizabile, compatibil cu prevederile UE, printre obiectivele urmarite fiind cretterea veniturilor din accize si diminuarea fraudei din cometul cu produse accizabile.
posibilitatea de a adresa intrebari despre Uniunea Europeana la numarul de telefon gratuit 00800 6 7 8 9 10 11 si de a utiliza, in scopul informarii pe teme europene, telefonul, calculatorul cu internet, imprimanta si TV cu conexiune la Europa prin satelit, din Centru;
Cat despre implementarea sistemului RORIS privind imbunatatirea monitorizarii traficului pe canalele navigabile si a sporirii sigurantei navigatiei pe aceste artere navigabile, Cupsa a precizat ca aceasta operatiune va fi pusa in practica in asociere cu Autoritatea Navala Romana care este interesata de implementarea acestui sistem si pe sectorul romanesc al Dunarii (upgradarea sistemului VTMIS de monitorizare prin satelit a traficului fluvial).
Dupa fiecare hala se vor ridica tot felul de case de locuit, nimeni nu va ceda un centimetru pentru construirea de strazi, pe care macar masina salvarii sa poata intra, iar micile orase-satelit care se întrevad vor deveni mici iaduri, în care locatarii vor forfoti printre gunoaie si namoale.
Compania RCS&RDS a semnat un contract multianual de extindere a capacitatii sale de distributie video pe plaforma 1 West.
Digital Cable System (DCS) este un consortiu de firme orientat catre furnizarea de servicii de televiziune prin satelit de tip Direct-to-Home (DTH).
SC Sport Channel SRL a solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) o licenta audiovizuala prin satelit pentru Vox News, "o televiziune sociala si de stiri".
CNA a analizat in sedinta de marti solicitarea SC Sport Channel SRL de acordare a unei licente audiovizuale prin satelit pentru televiziunea Vox News.
google-analytics.com